Regnskap - Rådgivning - Systemløsninger

Klikk her for å redigere undertittel

Våre tjenester - Dalsbø As - Fakturering med mer

Trenger du hjelp med regnskap, lønn, fakturering, årsoppgjør, etablering eller en ny systemløsning?

Dalsbø AS er et autorisert regnskapsførerselskap,  som også har bakgrunn som forhandler av programvare for regnskap og lønn mm. Vi har defor god kompetanse på både tekniske løsninger i tillegg til faglig kompetanse innen regnskap og lønn.Vi er opptatt av å legge til rette for en best mulig flyt og arbeidsfordeling fra bilag og frem til ferdig regnskap.

Dette gjelder enten du skal ajourføre ditt regnskap per år, per termin, per måned eller løpende bilagsføring.
Løpende bilagsføring gir deg et oppdatert regnskap til enhver tid

Regnskap

Trenger du hjelp med regnskapsføringen?

Regnskapsføring kan være krevende selv for små enkeltpersonforetak. God regnskapsførsel gir kontroll, oversikt og forutsigbarhet i din verdiskaping. Dalsbø AS har innsikten, verktøyene og systemene som gjør at du kan konsentrere deg om å skape verdier.

Lønn

Riktig lønn til rett tid

Lønn kan være komplisert med mye endringer i regler og satser. Dalsbø AS hjelper deg med lønnskjøringen iht gjeldende lover og forskrifter.

Fakturering

Bruker du lang tid på fakturering?

Dalsbø AS kan hjelpe deg med å effektiviserer dine faktureringsrutiner. Vi kan om ønskelig også utføre alt innen fakturering og utsendelse av fakturaer, samt bistå med oppfølging av åpne poster.

Årsoppgjør

Trenger du hjelp med Årsoppgjøret?

Alle aksjeselskaper er pålagt å utarbeide et offisielt årsregnskap med noter, samt å skrive styrets årsberetning. I tillegg må det utarbeides selvangivelse, næringsoppgave og andre ligningsdokumenter. Dalsbø AS hjelper deg med dette, og tar årsoppgjør for både personlige og upersonlige selskaper.

Etablering

Starte bedrift?

Dalsbø AS hjelper deg med å starte din egen bedrift. Vi bistår deg gjerne med rådgivning ved nyetablering og valg av selskapsform, samt stiftelse og etablering av selskap.

Rådgivning

Trenger du en diskusjonspartner?

Dalsbø AS ønsker å være en viktig rådgiver for våre kunder i alle aspekter av virksomhetens livssyklus.